Toimitusehdot

HUOM! Tällä hetkellä käytämme toimituksessa matkahuoltoa Postin mahdollisen lakon johdosta!

Valmiiden tuotteiden toimitusaika on noin 2-7 arkipäivää.

Tilauksesta tehtävät tuotteet pyrimme toimittamaan noin kolmen viikon sisällä maksun kirjautumisesta. Tilaustuotteiden kohdalla lukee tilaustuote, muut tuotteet löytyvät valmiina.
Kaikki NopsuPopsu vaatteet ovat käsin valmistettuja ja jokainen vaate on yksilöllinen eikä kahta täysin samanlaista ole.

Toimitustavat

Tuotteet voi noutaa toimipisteestämme Sastamalasta.

Valitsemalla postituksen, tuotteet toimitetaan asiakkaalle käyttäen Suomen postia. Pienet lähetykset tulevat kirjeenä ja isommat, useamman vaatteen tilaukset toimitetaan pakettina, jolloin saat postin seurantakoodin tilauksestasi.

Toimituskulut

Postimaksut määrittyvät painon mukaan seuraavasti:

Pienten tuotteiden, kuten pipon tai paidan toimituskulut ovat 2€, useamman pipon tai useamman kahteen kirjeeseen mahtuvan vaatteen toimituskulut ovat 4€. Yli sadan euron tilaukset toimitamme postikuluitta, kun valitset toimitustavaksi yli sadan euron tilaus. Huomioithan, että tuotteet saattavat tulla useassa eri peketissa.Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla verkkokaupan kautta tilatuillla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautuksen tulee tapahtua kahden viikon sisällä tilauksen vastaanottamisesta, Tuotteen tulee olla käyttämätön. Mikäli tuote ei ole myyntikelpoinen, ei siitä voida valitettavasti hyvittää mitään.

Huomioithan, että tuotteen palauttamisesta koituvat postituskustannukset tulee asiakkaan maksaa itse. Asiakkaan halutessa vaihtaa tuotetta toiseen kokoon tai toiseen samanhintaiseen tuotteeseen, vaihdon postikulut ovat asiakkaalle ilmaiset.

Otathan aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme niin saat tarkemmat palautusohjeet, ennen kuin lähetät tuotteen takaisin. Sähköposti asiakaspalveluun on: info@nopsupopsu.fi